Deurklink Deco in mat nikkel met vierkante rozetten

Set retro deurklinken met vierkante rozetten in mat geborsteld nikkel. Het klassieke design krijgt door de geborstelde nikkel bewerking een frissere en elegantere uitstraling dan de glanzende versie.

Artikelnummer

0733991250870 

Verwachte levertijd

2 week(en)

€ 32,75
€ 27,50
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Set deurklinken met vierkante rozetten in mat geborsteld nikkel.

Het klassieke design krijgt door de geborstelde nikkel bewerking een lichtere en elegantere uitstraling dan de glanzende versie. De bakelieten handvaten hebben een subtiele houtnerf structuur. Bakeliet is krasvast en glimt minder dan plastic. Het design is opvallend en de matte afwerking maakt het een meer bescheiden deurklink. Hij is sterk, solide en duurzaam en bovenal een hele mooie deurklink.

De geborstelde mat nikkel lijn is gemaakt van massief messing. Hierdoor voelt dit raam- en deurbeslag degelijk en solide aan. Over het messing zit een fraaie geborstelde laag nikkel. Nikkel komt voor in vele tinten en kleuren, wij hebben alle nikkel producten geselecteerd op dezelfde kleur. Dat zorgt ervoor dat al het deurbeslag dat je bij ons koopt een eenheid vormt in de woning.

Bestel je deze deurklink, dan krijg je van ons een pakketje met daarin: een set deurklinken, twee ronde rozetten, zes schroeven, een slotstift, twee inbusboutjes en een inbussleutel.
 

  • Vandaag besteld, morgen in huis (werkdagen)
  • Gratis op te halen in het magazijn Leusden (werkdagen 9 - 17 uur).
  • Uitstekende service & duurzame kwaliteit
  • Mooie producten tegen een mooie prijs!


MooiDeurbeslag heeft duurzaam raam-, meubel- en deurbeslag van een goede kwaliteit voor een mooie prijs.