Deurstopper met mat zwarte poedercoating

Dit is een deurstopper die echt mag worden gezien. Deze deurstopper met mat zwarte poedercoating is mooi, klein en sterk. Op een witte, of lichtkleurige plint valt hij lekker op.

Artikelnummer

9503416287665 

Bezorgtijd

Vandaag besteld, morgen in huis! *

€ 18,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Sierlijke deurstopper in mat zwart. Mooi, klein en sterk.

Als de deurklink tegen de muur aan komt bij het openslaan van de deur, dan beschadigen je deurklink én je muur. Een deurstopper is dan de beste oplossing. En als je dan toch een deurstopper nodig hebt, dan kies je toch gelijk voor een hele mooie? Dit is een deurstopper die echt mag worden gezien. Deze deurstopper met mat zwarte poedercoating is mooi, klein en sterk. Op een witte, of lichtkleurige plint valt hij lekker op. Door hem op de plint te monteren heeft hij de meeste stevigheid. Een plint is nou eenmaal sterker dan een gestucte muur. De deurstopper is klein maar heel erg sterk. Hij is gemaakt van messing en voorzien van een sterke, krasvaste poedercoating. Deze deurstopper zorgt er niet alleen voor dat de muur en deurklink beschermd zijn, maar ook dat je huis er nog mooier uitziet.

Al ons mat zwarte beslag is gepoedercoat. Hierdoor gaat het raam- en deurbeslag zeer lang mee. Nu is het ene zwart het andere niet, maar wij hebben alle mat zwarte producten geselecteerd op dezelfde kleur. Hierdoor past al het deurbeslag dat je bij ons koopt bij elkaar.

Bestel je deze deurstopper, dan krijg je van ons een mooi pakketje met daarin: een deurstopper en een bevestigingsschroef.

  • Vandaag besteld, morgen in huis (werkdagen)
  • Gratis op te halen in het magazijn Leusden (werkdagen 9 - 17 uur).
  • Uitstekende service & duurzame kwaliteit
  • Mooie producten tegen een mooie prijs!

MooiDeurbeslag heeft duurzaam raam-, meubel- en deurbeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs.