Raamsluiting Deco ventilatiestand nikkel rechts kozijnhaakje

Retro raamsluiting met twee standen. Een gesloten stand en een ventilatiestand. Het klassieke design is uitgevoerd in glanzend nikkel en wordt geleverd met een kozijnhaakje.

Bezorgtijd

Vandaag besteld, morgen in huis!

€ 29,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Raamsluiting Deco ventilatiestand rechts in glanzend nikkel.

Deze retro raamsluiting is uitgevoerd in jaren 30 stijl. De raamsluiting heeft een hoogglans nikkel afwerking met een echt bakelieten handvat. De basis is van messing met een goede laag nikkel. Door de zorgvuldige afwerking heeft dit raambeslag een diepe glans met een intense weerspiegeling. Met de ventilatiestand kan je het raam op een kier zetten voor de ventilatie van jouw huis.

Check altijd even dubbel welke raamsluitingen je nodig hebt, links of rechts? Zitten de scharnieren rechts, dan is je raam rechtsdraaiend en heb je een rechter raamsluiting nodig.

Wij laten ons raambeslag produceren naar eigen ontwerp. Daardoor kunnen wij je een goede prijs en kwaliteit bieden. Deze kwaliteit zorgt ervoor dat al ons raambeslag ook geschikt is voor buiten gebruik. Wij zijn trots op onze producten en staan voor onze prima service en uitstekende kwaliteit. Je koopt namelijk een raamsluiting van ons, bij ons!

Als je dit product bestelt, dan krijg je van ons een pakketje met daarin een raamsluiting, een kozijnhaakje, een kozijnplaatje en 4 schroeven.

  • Uitstekende service
  • Duurzame kwaliteit
  • Snelle levering
  • Mooie producten tegen een mooie prijs!

MooiDeurbeslag heeft duurzaam raam-, meubel- en deurbeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Stijl

Retro jaren 30

Afwerking

Glanzend nikkel

Raam

Links/rechts
Rechts

Type Raamsluiting

Ventilatiestand

Sluiting

Haakje of plaatje
Haakje