Raamuitzetter Deco in mat zwart

Deze mat zwarte raamuitzetter is, net als al het andere mat zwarte beslag, lekker eigenwijs. Het mat zwart heeft een wat industriële uitstraling.

Artikelnummer

7426856159618 

Bezorgtijd

Vandaag besteld, morgen in huis!

€ 24,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Raamuitzetter Deco in mat zwart

Deze mat zwarte raamuitzetter is, net als al het andere mat zwarte beslag, lekker eigenwijs. Het mat zwart heeft een wat industriële uitstraling. Een uitstraling die heel goed samengaat met de zachte jaren dertig vormen van dit mooie design. Het jaren dertig gevoel wordt versterkt door de handmatige productie en het bakelieten handvat. Bakeliet komt uit die tijd en heeft een specifiek karakter. Het opzallende eindkapje aan het uiteinde heeft bij de Deco ribbels met een hoedje. Je kunt zelfs het uiteinde nog omwisselen met de versie zonder ribbels, want de raamuitzetter wordt geleverd met beide eindkapjes. Door de mat zwarte poedercoating is de raamuitzetter krasvast en kan goed tegen weersomstandigheden van buiten. Wat wel zo prettig is als je de ramen open hebt staan als het gaat regenen. Je hebt met dit raambeslag een mooie stukje duurzaam design in huis.

Dit mat zwarte beslag is gepoedercoat. Het is een sterke krasvaste laag waardoor het raam-, meubel- en deurbeslag zeer lang mee gaat. Bij MooiDeurbeslag hebben we de mat zwarte producten geselecteerd op dezelfde kleurdiepte en matheid. Hierdoor passen alle producten je bij ons koopt heel goed bij elkaar.

Bestel je deze raamuitzetter, dan ontvang je van ons een mooi pakketje met daarin: een raamuitzetter, een geleidepin en vier schroeven.

  • Vandaag besteld, morgen in huis (werkdagen)
  • Gratis op te halen in het magazijn Leusden (werkdagen 9 - 17 uur).
  • Uitstekende service & duurzame kwaliteit
  • Mooie producten tegen een mooie prijs!


MooiDeurbeslag heeft duurzaam raam-, meubel en deurbeslag van een goede kwaliteit voor een mooie prijs.