WC Slot in mat zwart met vrij-bezet plaat en hendel bediening

Met dit WC slot heb je een mooi stukje deurbeslag dat écht gezien mag worden. En ook al is het een typisch jaren 30 design, het komt ook in een modern interieur helemaal tot zijn recht.

Artikelnummer

7426856159793 

Bezorgtijd

Vandaag besteld, morgen in huis! *

€ 49,00
€ 41,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Mooi WC slot. Deurbeslag dat écht gezien mag worden.

Met dit WC slot heb je een mooi stukje deurbeslag. En ook al is het een typisch jaren 30 design, het komt ook in een modern interieur helemaal tot zijn recht. De mat zwarte afwerking werkt heel goed op een lichte ondergrond. Het contrast van licht en donker benadrukt de contouren van dit elegante design. Het is gewoon een heel erg mooi object. Bij het maken van dit deurbeslag is veel handwerk komen kijken. Dit geeft het WC slot precies het karakter dat helemaal past bij deze retro jaren 30 stijl. Het leuke van dit WC slot is dat het niet alleen practisch is om te gebruiken, maar ook mooi is om naar te kijken.

Dit mat zwarte beslag is gepoedercoat. Het is een sterke krasvaste laag waardoor het raam-, meubel- en deurbeslag zeer lang mee gaat. Bij MooiDeurbeslag hebben we de mat zwarte producten geselecteerd op dezelfde kleurdiepte en matheid. Hierdoor passen alle producten die je bij ons koopt heel goed bij elkaar.

Als je dit WC-slot bestelt, dan ontvang je van ons een mooi pakketje met een vrij-bezetplaat, een verbindingsstift, een sluithendel, acht mat zwarte schroeven, een inbussleutel.  Een kozijn-haakje, een kozijn-plaatje kunt u optioneel erbij bestellen.
 

LET OP! Heb je een haakje of plaatje nodig op het kozijn dan kun je deze optioneel erbij bestellen.
 
  • Vandaag besteld, morgen in huis (werkdagen)
  • Gratis op te halen in het magazijn Leusden (werkdagen 9 - 17 uur).
  • Uitstekende service & duurzame kwaliteit
  • Mooie producten tegen een mooie prijs!


MooiDeurbeslag heeft duurzaam raam- en deurbeslag van een goede kwaliteit voor een mooie prijs.