WC Slot - Draaiknop vrij-bezet mat zwart

Een van de meest stijlvolle manieren om een WC deur van een slot te voorzien, is wel met dit WC. Het stijlvolle jaren 30 design is uitgevoerd in mat zwart.

Bezorgtijd

Vandaag besteld, morgen in huis! *

€ 47,50
€ 39,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

WC Slot in mat zwart met vrij-bezet plaat


Een van de meest stijlvolle manieren om een WC deur van een slot te voorzien, is wel met dit WC. Het stijlvolle jaren 30 design is uitgevoerd in mat zwart waardoor het vooral op licht gekleurde deuren goed opvalt. De vormen van het WC slot springen er dan echt uit. Door het handwerk tijdens de fabricage krijgt dit WC slot een echt jaren 30 karakter. Dit alles maakt het slot niet alleen mooi om te zien, maar door de hoge kwaliteit gaat het slot ook nog eens jarenlang mee.

De mat zwarte lijnheeft een poedercoating die krasvast is. Deze duurzame coating is aangebracht op een basis van massief messing, waardoor het stevig en degelijk aanvoelt. Al het mat zwarte raam- en deurbeslag kan goed met elkaar worden gecombineerd. Zij hebben dezelfde afwerking, matheid en kleurdiepte waardoor het een eenheid vormt in jouw woning.

Als je dit WC-slot bestelt,dan ontvang je van ons een mooi pakketje met daarin een vrij/bezetplaat, een verbindingsstift, een draaiknop, acht schroeven en een inbussleutel.
  • Vandaag besteld, morgen in huis (werkdagen)
  • Gratis op te halen in het magazijn Leusden (werkdagen 9 - 17 uur).
  • Uitstekende service & duurzame kwaliteit
  • Mooie producten tegen een mooie prijs!

MooiDeurbeslag heeft duurzaam raam- en deurbeslag van een goede kwaliteit voor een mooie prijs.

WC slot

Bediening
Draaiknop

Vorm

Vierkant

Stijl

Retro jaren 30

Afwerking

Mat zwart