Deurklink set Klassiek in mat nikkel met ovale sleutelrozetten

Een mooie set deurklinken in mat geborsteld nikkel met ovale rozetten en sleutelrozetten. De ovale rozetten maken dit mooie deurbeslag een elegante set.

Artikelnummer

9503333137173 

Bezorgtijd

Vandaag besteld, morgen in huis!

€ 39,50
€ 29,95
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Mooie set deurklinken met ovale sleutelrozetten.

Een mooie set deurklinken in mat geborsteld nikkel met ovale rozetten en sleutelrozetten. Je koopt met deze set je deurklinken en sleutelrozetten in één keer. Daardoor ben je voordeliger uit dan als je de sleutelrozetten en deurklinken los bestelt. De ovale rozetten maken dit mooie deurbeslag een elegante set. Met handvaten van bakeliet, met een lichte houtnerf structuur, hebben de deurklinken die fraaie jaren dertig uitstraling. Bakeliet is een klassiek, krasvast materiaal wat ook in de jaren dertig veel werd gebruikt. De sleutelrozetten worden gebruikt voor deuren met een gewoon slot. Heb je een cilinderslot? Bestel dan de deurklink en een cilinderrozet apart van elkaar. Één ding is zeker, je hebt met deze deurklinken heel mooi deurbeslag in huis.

De geborstelde mat nikkel lijn is gemaakt van massief messing. Hierdoor voelt dit raam- en deurbeslag degelijk en solide aan. Over het messing zit een fraaie geborstelde laag nikkel. Nikkel komt voor in vele tinten en kleuren, wij hebben alle nikkel producten geselecteerd op dezelfde kleur. Dat zorgt ervoor dat al het deurbeslag dat je bij ons koopt een eenheid vormt in de woning.

Als je dit product bestelt, dan krijg je van ons een mooi pakketje met een set deurklinken, twee rozetten, twee sleutelrozetten, acht schroeven, een slotstift, twee inbusboutjes en een inbussleutel.

  • Vandaag besteld, morgen in huis (werkdagen)
  • Gratis op te halen in het magazijn Leusden (werkdagen 9 - 17 uur).
  • Uitstekende service & duurzame kwaliteit
  • Mooie producten tegen een mooie prijs!

MooiDeurbeslag heeft duurzaam raam-, meubel- en deurbeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs.