Deurklink set - Klassiek mat zwart met ronde sleutelrozetten

Deze klassieke set deurklinken met ronde rozetten en sleutelrozetten heeft een jaren dertig design met een mat zwarte afwerking.

Artikelnummer

0605941526253 

Verwachte levertijd

3 week(en)

€ 39,50
€ 29,95
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Set mat zwarte deurklinken met ronde sleutelrozetten.

Deze klassieke set deurklinken met ronde rozetten en sleutelrozetten heeft een jaren dertig design met een mat zwarte afwerking. Zwart deurbeslag heeft een wat industriele uitstraling en is helemaal van deze tijd. De handmatige bewerkingen geven de set dat echte jaren dertig look and feel. Voor de handvaten is er gekozen voor echt bakeliet met een lichte houtnerfstructuur. Dit materiaal werd ook in de jaren 30 veel gebruikt, voor lichtschakelaars en van die zware vaste telefoons. De sleutelrozetten zijn bedoeld voor een gewoon slot. Voor cilindersloten hebben wij losse rozetten.

Dit mat zwarte beslag is gepoedercoat. Het is een sterke krasvaste laag waardoor het raam-, meubel- en deurbeslag zeer lang mee gaat. Bij MooiDeurbeslag hebben we de mat zwarte producten geselecteerd op dezelfde kleurdiepte en matheid. Hierdoor passen alle producten je bij ons koopt heel goed bij elkaar.

Bestel je deze deurklink, dan krijg je van ons een pakketje met daarin: een set deurklinken, twee ronde rozetten, twee sleutelrozetten, acht schroeven, een slotstift, twee inbusboutjes en een inbussleutel.

  • Vandaag besteld, morgen in huis (werkdagen)
  • Gratis op te halen in het magazijn Leusden (werkdagen 9 - 17 uur).
  • Uitstekende service & duurzame kwaliteit
  • Mooie producten tegen een mooie prijs!

MooiDeurbeslag heeft duurzaam raam-, meubel- en deurbeslag van een goede kwaliteit voor een mooie prijs.