Deurklink set Klassiek in glanzend nikkel met ronde sleutelrozetten

Dit is een fraaie set retro deurklinken in glanzend nikkel met ronde rozetten en sleutelrozetten. De ronde rozetten maken dit mooie deurbeslag strak en stijlvol.

Artikelnummer

0605941526239 

Bezorgtijd

Vandaag besteld, morgen in huis!

€ 39,50
€ 29,95
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Set retro deurklinken in glanzend nikkel met ronde sleutelrozetten.

Dit is een fraaie set retro deurklinken in glanzend nikkel met ronde rozetten en sleutelrozetten. De ronde rozetten maken dit mooie deurbeslag strak en stijlvol. De handvaten zijn van echt bakeliet, met een lichte houtnerf structuur. Bakeliet is de voorloper van plastic en werd vroeger veel gebruikt voor deurbeslag, lichtschakelaars en telefoons. Bakeliet is een krasvast materiaal. Met deze set ben je voordeliger uit dan als je de sleutelrozetten en deurklinken los van elkaar bestelt. De sleutelrozetten zijn voor deuren met een gewoon slot. Heb je een cilinderslot? Dan heb je ander sleutelrozetten nodig. Bestel dan de deurklink en een cilinderrozet los van elkaar.

De glanzende nikkel lijn is gemaakt van massief messing. Hierdoor voelt dit raam- en deurbeslag degelijk en solide aan. Over het messing zit een mooie laag nikkel met een bijzonder diepe glans. Nikkel komt voor in vele tinten en kleuren, wij hebben alle nikkel producten geselecteerd op dezelfde kleur, zodat al het deurbeslag dat je bij ons koopt een eenheid vormt in de woning.

Als je dit product bestelt, dan krijg je van ons een mooi pakketje met een set deurklinken Klassiek, twee ronde rozetten, twee ronde sleutelrozetten, acht schroeven, een slotstift, twee inbusboutjes en een inbussleutel.

  • Vandaag besteld, morgen in huis (werkdagen)
  • Gratis op te halen in het magazijn Leusden (werkdagen 9 - 17 uur).
  • Uitstekende service & duurzame kwaliteit
  • Mooie producten tegen een mooie prijs!

MooiDeurbeslag heeft duurzaam raam-, meubel- en deurbeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs.