Raamuitzetters zijn ontworpen om het raam open te zetten zonder dat deze dicht waait. Zo kan je het makkelijk van frisse licht voorzien. Met onze raamuitzetters lucht je je huis in stijl. Je hebt raamuitzetters nodig, maar waarom dan niet gelijk kiezen voor mooie? Bij Mooi Deurbeslag hebben we een heleboel mooie voor je uitgezocht.

Raamuitzetter van kwaliteit

Natuurlijk wil je dat jouw raamuitzetters goed tegen regen, ijs en sneeuw kunnen. Een raamsluiting, espagnolet of een raamuitzetter hoort jaar in en jaar uit goed tegen water en warmte kunnen. Je wilt je woning kunnen luchten ook al regent het of vriest het.

Mooie raamuitzetters

Raambeslag mag lekker opvallen. Ze mogen best in het oog springen, vinden wij. Het is als het ware een sierraad voor je ramen. Wij bieden moderne en retro raamuitzetters in verschillende materialen en afwerkingen. Mat zwart is natuurlijk helemaal het dingetje van tegenwoordig. Zowel retro als modern. Maar goudkleurig messing is ook weer helemaal terug en RVS is eigenlijk nooit uit geweest.

Bij ons heb je volop keuze en als je wat mist laat het ons weten via de chat, dan kijken we wat we kunnen doen. 

...Lees meer
Filters Filters

De Oude Deurklink

Raamuitzetter bovenraam zwart

Deze raamuitzetter is o.a. handig voor draaibare bovenramen en voor ramen die je altijd op een vaste stand open wil zetten voor ventilatie.
€24,95

De Oude Deurklink

Raamuitzetter bovenraam - nikkel

Deze raamuitzetter is o.a. handig voor draaibare bovenramen en voor ramen die je altijd op een vaste stand open wil zetten voor ventilatie.
€24,95

De Oude Deurklink

Raamuitzetter bovenraam - mat nikkel

Deze raamuitzetter is voor draaibare bovenramen met de scharnieren bovenaan het raam.
€24,95

De Oude Deurklink

Raamuitzetter Klassiek met mat zwart

Deze mat zwarte raamuitzetter is lekker eigenwijs, net als al het andere mat zwarte beslag. Deze kleur geeft een wat industriële uitstraling die goed
€24,95

De Oude Deurklink

Raamuitzetter Klassiek in glanzend nikkel

Deze raamuitzetter heeft zijn intense weerspiegeling van het nikkel, dat de lijnen van het strakke design versterkt.
€24,95

De Oude Deurklink

Raamuitzetter Klassiek in mat nikkel

Retro raamuitzetter met een fraai jaren dertig design. Deze versie heeft mat geborsteld nikkel wat een lichte reflectie geeft. Dit accentueert het str
€24,95

De Oude Deurklink

Raamuitzetter Deco in mat zwart

Deze mat zwarte raamuitzetter is, net als al het andere mat zwarte beslag, lekker eigenwijs. Het mat zwart heeft een wat industriële uitstraling.
€24,95

De Oude Deurklink

Raamuitzetter Deco in glanzend nikkel

De intense weerspiegeling van het nikkel versterkt de lijnen van het strakke design. Met het handmatige productieproces en het handvat van bakeliet is
€24,95

De Oude Deurklink

Raamuitzetter Deco in mat nikkel

Een mooie retro raamuitzetter met een echt jaren dertig design. Het mat geborstelde nikkel geeft een lichte reflexie waardoor het strakke design wordt
€24,95

Intersteel

Raamuitzetter met pen messing ongelakt

Met deze raamuitzetter Dudok kun je eenvoudig jouw woning te ventileren. Deze raamuitzetter is uitgevoerd in messing en naderhand gepolijst, waardoor
€31,35

Intersteel

Raamuitzetter mat nikkel

Met raamuitzettens zet je jouw ramen op een vaste stand en om je woning te ventileren. Deze raamuitzetter is geheel uitgevoerd in mat nikkel.
€34,35

Intersteel

Raamuitzetter met stelpen messing gelakt

Raamuitzetter uitgevoerd in gepolijst messing en voorzien van een laklaag, waardoor hij een glanzende uitstraling heeft.
€31,35

Intersteel

Raamuitzetter met stelpen nikkel

Deze raamuitzetter is bedoeld voor naar buiten draaiende ramen en is voorzien van stelpen, waardoor je eenvoudig de ventilatiestand kunt bepalen.
€35,15

Intersteel

Raamuitzetter ton met stelpennen messing gelakt / ebbenhout

Raamuitzetter Ton in gepolijst messing, afgewerkt met transparante lak. De greep is van ebbenhout.
€22,80
Pagina 1 van 1