Mooi deurbeslag maakt je deur helemaal af

De deurklinken in ons assortiment zijn zowel mooi als oer degelijk. Wij hebben uiteraard deurklinken in het populaire zwart, maar ook afgewerkt in glanzend nikkel en mat geborsteld nikkel. Zowel modern als retro jaren dertig deurbeslag. Deurbeslag door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om tientallen jaren probleemloos mee te gaan.

Hangende deurklinken

Wij krijgen regelmatig vragen over hangende deurklinken. Dit is het gevolg van een versleten binnenslot en heeft niets te maken met de montage of met de deurklink zelf. Een binnenslot is vrij eenvoudig te vervangen. Je vindt onze binnensloten onder de categorie deurbeslag binnen.

Merken bij en van Mooi Deurbeslag

Eigen merken. Mooi Deurbeslag heeft eigen merkproducten. Dat zijn vooral moderne deurklinken. Maar ook een hoop andere producten. Deze laten we allemaal zelf produceren. Er zitten geen andere verkoopkanalen tussen. Zo kunnen wij je hoge kwaliteit voor een hele mooie prijs aanbieden. Wij hebben ook retro deurklinken in jaren 30 stijl onder het label De Oude Deurklink. Ook dat is één van onze eigen merken. Doordat wij dit deurbeslag laten produceren en direct verkopen via onze website, zijn we in staat een uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs aan te bieden. Bijna alle producten van De Oude deurklink komen uit eigen mallen en hebben een basis van massief messing. Daar zijn wij best trots op. Naast onze eigen deurklinken hebben we ook hele mooie van andere merken zoals Intersteel. 

Mooi Deurbeslag maakt het je makkelijk

Om het makkelijker voor je te maken hebben we, voor een optimale montage van je deurklinken, montage handleidingen geschreven. Dan voorkom je hangende deurklinken, stroefkopende WC sloten of problemen met slotstiften. Wanneer je er niet uitkomt met de montage, stuur ons dat een email of chat met ons, dan zorgen we samen dat alles goed komt.