WC sloten van strak modern tot klassiek jaren 30

Wat jouw stijl ook is, wij hebben ruime keuze in stijl en afwerking. Ons deurbeslag zal in elk interieur uitblinken. Van hele strakke moderne WC sloten tot klassieke retro designs. Veel van eigen merk. De merken Mooi Deurbeslag en De Oude Deurklink zijn eigen merken. Het deurbeslag van deze merken laten wij zelf produceren en verkopen het direct via deze webshop. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit bieden tegen een hele gunstige prijs. Doe je voordeel!

Al het deurbeslag in dezelfde stijl

Heb je al een keuze gemaakt in stijl? Klassiek of modern? Rond of vierkant? Wij hebben dan een aantal categorieën gemaakt waar je alle bijpassende producten vind. Dan sluit de stijl van jouw deurbeslag goed aan op je raambeslag, keukenbeslag en zelfs meubelbeslag.

WC sloten Mooi Deurbeslag, De Oude Deurklink en Intersteel

Mooi Deurbeslag heeft moderne WC sloten. Onze eigen WC sloten combineren het best met onze eigen deurklinken. Ze kenmerken zich door de strakke vormgeving en fraaie afwerking.

Dit deurbeslag is ook een eigen label. De Oude Deurklink maakt retro jaren 30 deurbeslag en raambeslag. Kenmerkend is de mooie afwerking en ruime keuze aan klassiek deurbeslag. Voor de WC sloten kan je, naast de standaard draaiknoppen, ook kiezen voor WC sloten met vrij-bezet plaatjes. Zowel met hendelbediening als met draaiknop.

Intersteel is een merk dat zich al een tijd heeft bewezen op de Nederlandse markt. Zij leveren kwaliteit en hebben een heel ruim assortiment.