Snelle levering
Altijd hoge kortingen
Gratis verzending boven de €150
0
0
Review Logo9 @ Kiyoh

Over ons

Wie is Mooi Deurbeslag

Graag stellen wij ons voor. Wij zijn Mooi Deurbeslag. Wij zijn een webshop met enthousiaste mensen die van ondernemen houden en van onze spullen. Wij groeien hard en werken ons helemaal suf. Maar het voelt niet als werken, omdat we veel plezier hebben met onze klanten, relaties en elkaar!

In alles wat wij doen zitten we dicht op de klant. We informeren meer dan verkopen. We staan de klant graag te woord. 

Mooi Deurbeslag is ontstaan uit de webshop De Oude Deurklink. Deze webshop is opgezet door Arjan Tijmense vanuit zijn passie voor jaren dertig design. De Oude Deurklink is gespecialiseerd in retro jaren dertig raam-, meubel- en deurbeslag. Arjan heeft samen met zelfstandige Jules Ponsioen (marketing, communicatie en strategie) en Jeanine (sociaal media en klantenservice) het bedrijf snel groot gemaakt.

Doordat Arjan veel persoonlijk contact heeft met de klant, merkte hij dat er veel vraag was naar modernere deurklinken. Maar dat paste niet in het concept van De Oude Deurklink. In 2019 heeft hij Mooi Deurbeslag opgezet en kan hier een ruimer assortiment aanbieden.

Inmiddels is Mooi Deurbeslag uitgegroeid tot een succesvolle webshop meer meerdere eigen producten, alle producten van De Oude Deurklink én producten van andere groothandelspartijen. Mooi Deurbeslag levert in Nederland en België aan particulieren en aannemers. Ons team is nu ook uitgebreid met Jordi die een kanjer is, die ons vol enthousiaste en positiviteit scherp houdt en de onderhoud van de webshop doet op de achtergrond. 

Service Mooi Deurbeslag

De makkelijkste manier om met ons te communiceren via je account. Dan hebben we gelijk al je gegevens. Heb je nog geen account bij Mooi Deurbeslag, dan wordt je email gekoppeld aan jouw bestellingen.

Tijdens kantooruren

Bel ons via

Tijdens kantooruren

+31 33 741 0059

E-mail

Email ons

Stuur ons een e-mail

Social media

Socials

9Review LogoWij scoren een 9 op Kiyoh

Kantoor Mooi Deurbeslag (Geen winkel)

Plantageweg 11B
3833 AZ Leusden
Nederland Bekijk op Google Maps

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »