Wie is Mooi Deurbeslag

Graag stellen wij ons voor. Wij zijn Mooi Deurbeslag. Wij zijn een webshop met enthousiaste mensen die van ondernemen houden en van onze spullen. Wij groeien hard en werken ons helemaal suf. Maar het voelt niet als werken, omdat we veel plezier hebben met onze klanten, relaties en elkaar!

In alles wat wij doen zitten we dicht op de klant. We informeren meer dan verkopen. We staan de klant graag te woord. 

Mooi Deurbeslag is ontstaan uit de webshop De Oude Deurklink. Deze webshop is opgezet door Arjan Tijmense vanuit zijn passie voor jaren dertig design. De Oude Deurklink is gespecialiseerd in retro jaren dertig raam-, meubel- en deurbeslag. Arjan heeft samen met zelfstandigen Jules Ponsioen (marketing, communicatie en strategie) en Wobbe Den Hartog (webmaster) het bedrijf snel groot gemaakt.

Doordat Arjan veel persoonlijk contact heeft met de klant, merkte hij dat er veel vraag was naar modernere deurklinken. Maar dat paste niet in het concept van De Oude Deurklink. In 2019 heeft hij Mooi Deurbeslag opgezet en kan hier een ruimer assortiment aanbieden.

Inmiddels is Mooi Deurbeslag uitgegroeid tot een succesvolle webshop meer meerdere eigen producten, alle producten van De Oude Deurklink én producten van andere groothandelspartijen. Mooi Deurbeslag levert in Nederland en België aan particulieren en aannemers. Ons team is nu ook uitgebreid met Jeanine die een kanjer is op de klantenservice en ons vol enthousiaste en positiviteit scherp houdt en ondersteunt waar ze maar kan.