Espagnoletten voor ramen koop je van Mooi Deurbeslag.

Espagnoletten voor ramen zijn heel erg handig om het raam boven en onder met één handeling te openen en sluiten. Maar uiteindelijk is het ook heel mooi deurbeslag om te zien. Misschien wel één van de grootste ene-catchers in de categorie deur en raambeslag. 

Raam espagnoletten worden toegepast op openslaande ramen. Wij hebben ook espagnolet sluitingen voor deuren, die ook gebruikt kunnen worden voor hele grote ramen. Het verschik zit hem vooral in de lengte van de stangen. Het sluitmechanisme is vrijwel altijd wel hetzelfde. Raamespagnoletten zijn vooral een uitkomst wanneer je hoge ramen hebt en het raam niet zo makkelijk aan de bovenzijn kunt sluiten. Ze zijn sowieso makkelijk in gebruik. Met één handeling vergrendel je een raam aan de boven- en onderzijde. Maar buiten deze voordelen geeft een espagnolet op het raam een heel stijlvol en karakteristiek uiterlijk aan het raam.

Retro raam espagnoletten van eigen merk

Wij hebben eigen merk espagnoletten onder de naam De Oude Deurklink. Onder dit label maken wij retro jaren dertig deurbeslag zoals espagnoletten voor de ramen. Wij gebruiken hiervoor massief messing en werken het af met mat zwarte poedercoating en zowel mat geborsteld als glanzend nikkel. De handvaten zijn van echt bakeliet. De raam espagnoletten worden geleverd met kortere stangen dan de deur espagnoletten.

Espagnoletten monteren

Het monteren van de espagnoletten is een zorgvuldige klus. De stangen op maat maken moet zorgvuldig met een goede ijzerzaag of een haakse slijper. De stangen en de blokjes die de stangen geleiden moeten vooral precies worden gelijnd om te voorkomen je slijtplekken op de stangen krijgt. Met een zorgvuldige montage weet je zeker dat je espagnoletten met de stangen heel erg lang mooi blijft.

Espagnoletten op je ramen geven je ramen karakter.

Wanner je espagnoletten op je ramen hebt, dan geeft dat een fraaie uitstraling. Het is een klassieke manier van openen en sluiten en het staat echt heel chique bij zowel moderne als oude woningen. Wij vinden dat deze sluitingen echt gezien mogen worden. Daarom hebben wij een aantal hele mooie in ons assortiment.

...Lees meer
Filters Filters

De Oude Deurklink

Raam Espagnolet Klassiek met stangenset 2x70cm zwart

Mooie espagnolet Klassiek voor openslaande ramen afgewerkt in mat zwart. Jaren dertig design naar het bekende TON model.
€177,50

De Oude Deurklink

Raam Espagnolet Klassiek met stangenset 2x70cm mat nikkel

Retro jaren dertig Espagnolet voor ramen, uitgevoerd in mat geborsteld nikkel met bakelieten handvaten.
€177,50

De Oude Deurklink

Raam Espagnolet Klassiek met stangenset 2x70cm nikkel

Retro raam Espagnolet Klassiek in glanzend nikkel met bakelieten handvat. Mooi en elegant in het jaren dertig TON model.
€177,50

De Oude Deurklink

Raam Espagnolet Deco met stangenset 2x70cm zwart

Raam Espagnolet Deco in mat zwart. Deze fraaie variant heeft een andere einddop dan de Klassiek. De espagnolet is afgewerkt in mat zwart met bakeliet
€177,50

De Oude Deurklink

Raam Espagnolet Deco met stangenset 2x70cm mat geborsteld nikkel

Mooie Raam Espagnolet Deco in mat geborsteld nikkel met bakelieten handvat. De Deco heeft een einddop met decoratieve ribbels.
€177,50

De Oude Deurklink

Raam Espagnolet Deco met stangenset 2x70cm glanzend nikkel

Espagnolet sluiting voor ramen bij Mooi Deurbeslag. Deze variant Deco is afgewerkt in glanzend nikkel met een handgreep van bakeliet.
€177,50

Intersteel

Raamespagnolet ton 222 links mat nikkel/ebbenhout

Retro raamespagnolet, Ton 222 links, heeft een mat nikkel afwerking met een handvat van ebbenhout. Met dit raamespagnolet kun je met één handeling h
€143,45

Intersteel

Raamespagnolet ton 222 rechts mat nikkel/ebbenhout

Retro raamespagnolet, Ton 222 rechts, heeft een mat geborstelde nikkel afwerking met een handvat van ebbenhout. Met dit raamespagnolet kun je met éé
€143,45

Intersteel

Raamespagnolet ton 222 links nikkel/ebbenhout

Retro raamespagnolet, Ton 222 links, is afgewerkt met gepolijst nikkel heeft een handvat van ebbenhout. Met een raamespagnolet kun je met één handel
€145,35

Intersteel

Raamespagnolet ton 222 rechts nikkel/ebbenhout

Retro raamespagnolet, Ton 222 rechts, is afgewerkt met gepolijst nikkel heeft een handvat van ebbenhout. Met een raamespagnolet kun je met één hande
€145,35

Intersteel

Raamespagnolet ton 400 links nikkel/ebbenhout

Deze Ton 400 nikkel / ebbenhouten raamespagnolet in linker uitvoering is naderhand gepolijst, waardoor hij een glanzend uiterlijk krijgt.
€145,35

Intersteel

Raamespagnolet ton 400 rechts nikkel/ebbenhout

Deze Ton 400 nikkel / ebbenhouten raamespagnolet in rechter uitvoering is naderhand gepolijst, waardoor hij een glanzend uiterlijk krijgt.
€145,35

De Oude Deurklink

Kruk Raam Espagnolet Klassiek met stangenset 2x70cm zwart

Deze klassieke raam espagnolet voor je openslaande ramen met decoratieve elementen. De Espagnolet sluiting is afgewerkt in mat zwart.
€197,50
Pagina 1 van 1