Snelle levering
Altijd hoge kortingen
Gratis verzending boven de €150
0
0
Review Logo9 @ Kiyoh

Zakelijk

Zakelijk account bij Mooi Deurbeslag

Bij Mooi Deurbeslag zijn wij zeer betrokken bij de projecten van onze zakelijke relaties. Wij begrijpen dat er veel druk staat op bouwprojecten en dat er geen tijd te verliezen is. Er staat veel op het spel. Daarom hebben wij andere accounts voor onze zakelijke relaties. Wij nemen de tijd om offertes voor je te maken en als de nood hoog is stappen we zelf in de auto om te komen kijken of producten te brengen.

Waarom zaken doen met Mooi Deurbeslag?

  • Je doet zaken met mensen die hart hebben voor de zaak
  • Je krijgt persoonlijke aandacht van mensen die met je meedenken
  • Je krijgt scherpe prijzen en ja, natuurlijk hebben ook wij kortingen
  • Je hebt met ons een partner die ook buiten de eigen producten en het eigen assortiment kan meedenken

Mooi Deurbeslag

Wij bestaan uit een hecht team gedreven mensen die graag heel hard werken, maar ook houden van plezier maken. Binnen een paar jaar zijn wij gegroeid van kleine speler tot een partij waar zakelijke klanten zich via via spontaan aanmelden. Het is begonnen met De Oude Deurklink, waar we alleen maar eigenmerk retro deurbeslag verkochten. De groei ging zo hard, dat wij ook modern deurbeslag zijn gaan produceren en verkopen via Mooi Deurbeslag. Inmiddels hebben wij ook beslag van andere merken opgenomen in ons assortiment. Tijdens onze groei doen we ontzettend ons best ook klein te blijven. Dichtbij onze klanten en relaties te staan, zodat we weten wat er speelt en weten hoe wij je de beste service kunnen bieden.

Wordt een zakelijke relatie

Stuur een mailtje naar [email protected] en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij willen je graag leren kennen en kijken hoe we van maximale waarde voor elkaar kunnen zijn.

Service Mooi Deurbeslag

De makkelijkste manier om met ons te communiceren via je account. Dan hebben we gelijk al je gegevens. Heb je nog geen account bij Mooi Deurbeslag, dan wordt je email gekoppeld aan jouw bestellingen.

Tijdens kantooruren

Bel ons via

Tijdens kantooruren

+31 33 741 0059

E-mail

Email ons

Stuur ons een e-mail

Social media

Socials

9Review LogoWij scoren een 9 op Kiyoh

Kantoor Mooi Deurbeslag (Geen winkel)

Plantageweg 11B
3833 AZ Leusden
Nederland Bekijk op Google Maps

We gebruiken cookies om de inhoud van de webshop en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en voor website statistieken. Manage cookies