Handgrepen modern en retro, groot en klein

De grote handgrepen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld openslaande deuren, en-suite deuren en bijvoorbeeld op een zware, of licht klemmende voordeur. De kleine handgrepen zijn vooral handig voor lades en deuren van bijvoorbeeld je keukenkasten en keukenlades. Of voor een dressoir.

Je hebt keuze bij Mooi Deurbeslag

Bij Mooi Deurbeslag heb je de keuze uit strakke moderne handgrepen van Mooi Deurbeslag zelf of van andere gerenommeerde merken als Intersteel. Moderne handgrepen die strak zijn vormgeven en van hoge kwaliteit. En wij bieden de keuze voor retro handgrepen van ons eigen label De Oude Deurklink of andere merken. De Handgrepen van De Oude Deurklink zijn van massief messing met een toplaag van mat geborsteld nikkel, glanzend nikkel of zwarte poedercoating. De handvaten zijn van echt bakeliet. En voor als je je het afvraagt, handvaten en handvatten mag allebei in de Nederlandse spelling tegenwoordig (wij krijgen er wel eens mailtjes over :-)

Wil je liever meubelknoppen in plaats van grepen? Of je twijfelt. Dan hebben wij een reeks hele mooie moderne en retro meubelknoppen voor je in de categorie Meubel en keukenbeslag.