Deurstoppers voor op de vloer zijn vooral functioneel, maar mogen ook best mooi zijn. Een deur kan altijd te hard openslaan. Door tocht tijdens het luchten van de woning, door kinderen die rennen en zelfs door een iets te hard duwtje tegen de deur. Als de deurklink dan tegen een glazen wand, een kastdeur of een andere deur aankomt is de kans groot dat er vervelende schade ontstaat. Een deurstopper voor op de vloer kan een uitkomst zijn om dit soort problemen te voorkomen.

Er zijn vele soorten deurstoppers. Over het algemeen zijn er deurstoppers voor op de plint en voor op de vloer. Om het stoten van de deur op te vangen hebben deurstoppers meestal een rubberen ring of uiteinde. Bij deurstopper voor op de vloer heb je losse deurstoppers en deurstoppers die op de vloer gemonteerd zijn.

De losse voer-deurstoppers zijn meestal wat groter en zwaarder en kunnen makkelijk worden verplaatst bij het stofzuigen of dweilen. De gemonteerde vloerstopper is kleiner en het is verstandig om deze dichtbij de muur te monteren. monteer ze vooral niet waar de kans groot is dat je er over kan struikelen. Achteraf verplaatsen is niet leuk, zeker niet na een langere periode. Je zit dan altijd met een gaatje in de vloer van de bevestiging en bij houten vloeren kan je op die plek ook nog eens het verschil zien van verkleuring. Kijk daarom zorgvuldig waar je de deurstopper vast zet, of kies voor een losse deurstopper. Wij hebben ook nog een reeks deurstoppers voor op de muur, maar het is niet voor elke situatie mogelijk om te kiezen voor montage op de muur.

...Lees meer
Filters Filters

Intersteel

Deurstopper vierkant rvs zwart

Mooie zwarte vierkante RVS deurstopper. De deurstopper is bedoelt voor vloermontage. De deurstopper is gemaakt van RVS en is uitgevoerd in zwart.
€12,15

Intersteel

Deurstopper rvs zwart vloermontage 30 mm

Mooie zwarte vierkante RVS deurstopper voor montage op de vloer. Hij is klein, modern en past erg goed bij bijvoorbeeld onze deurklink Nova en de Amst
€9,50

Intersteel

Deurstopper puck 90x43 geborsteld rvs

Deze ronde platte deurstopper is geschikt voor plaatsing op de vloer. Deze deurstopper is gemaakt van geborsteld RVS.
€7,05

Intersteel

Deurstopper met ring mat zwart

Deze zwarte deurstopper met ring heeft een mat uiterlijk door de geborstelde afwerking.
€16,60

Intersteel

Deurstopper rond met ring nikkel

Ronde deurstopper gemaakt van glanzend nikkel met rubberen stootring.
€23,35

Intersteel

Deurstopper met ring messing gelakt

Deurstopper van gepolijst messing met transparante lak. De deurstop heeft een zwarte kunststof ring en is geschikt voor montage op de vloer.
€17,25
Pagina 1 van 1