schuifdeursystemen voor loftdeuren

Bekijk ons aanbod aan schuifdeursystemen, hef-schuifdeurbeslag voor schuifpui schuifdeuren en ons schuifdeurbeslag.

Schuifdeuren zijn populair. Niet alleen omdat het er mooi uitziet, maar het is ruimte efficient om een schuifdeur te gebruiken. Deze rolsystemen zijn mooi om te zien en zelfs gemaakt om te worden gezien. Heel goed te combineren met een strakke deur, maar ook met een deur gemaakt van grove planken. Zet ook voor jouw deuropening een schuifdeur met een heel erg mooi schuifsysteem. Met een enkele schuifdeur, of met 2 deuren als je bijvoorbeeld twee ruimtes wilt afsluiten met een schuifdeursysteem.

Hoe vaak komt het niet voor dat een deur net teveel ruimte inneemt doordat hij misschien beter de andere kant op had moeten draaien. Maar dan was het niet handig met er langs lopen. Dan is een schuifdeur ideaal. Zeker als de ruimte niet helemaal geluiddicht of tochtdicht moet zijn. Denk aan inloopkasten of de badkamer. Je bespaard veel ruimte. En als je dan voor een schuifdeur gaat, waarom dan niet een schuifdeursysteem kiezen dat gezien mag worden. Een hele mooie!

Met deze systemen en dit deurbeslag heb jij de vrijheid om zelf je deur te kiezen. Of je deze nu maakt of laat maken of koopt. Erg populair zijn de deuren van steigerhouten planken en de staaldeuren. Maar je kunt natuurlijk ook multiplex of een andere materiaal kiezen.

Deze schuifdeursystemen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en rollen soepel. Misschien heeft het niet het karakter van een hele oude schuur als het niet stroef loopt, kraakt en piept, maar het zijn uiteindelijk deuren voor in huis :)

Er zijn volop mogelijkheden. Wij hebben stoppers, eindstukken en afstandhouders. Maar ook een aantal hele mooie kommen en grepen om de deuren compleet te maken.