Snelle levering
Altijd hoge kortingen
Gratis verzending boven de €150
0
0
Review Logo9 @ Kiyoh

Door Mooi Deurbeslag, 13 juli 2023

Klassieke deurklink, onze geveerde variant.

Deurklinken van De Oude Deurklink, nu ook geveerd

Onze klassieke eigen merk deurklinken van 'De Oude Deurklink' worden nu ook geleverd als klassiek geveerde deurklinken. Wij hebben deze modellen ontwikkeld op verzoek van onze zakelijke klanten. Dit geldt voor deurklink 'Klassiek' en deurklink 'Deco'.

Waarom geveerde deurklinken

De reden dat er veel behoefte is aan deze geveerde retro deurklinken is duidelijk. Bij een oud insteekslot, of als er, met de montage, de rozetten tegen de klink aan klemmen, dan wil de deurklink minder goed terugveren. Soms zelfs helemaal niet. En dit type deurklink wordt heel vaak gebruikt in oude huizen, met oude deuren, met oude insteeksloten. Regelmatig met insteeksloten met een versleten veer. Met geveerde deurklinken hoef je dan niet perse het binnenwerk te vervangen.

Bij een geveerde deurklink zit dat er een veermechanisme in het rozet. Hierdoor ben je niet meer helemaal afhankelijk van de veer in het insteekslot. Het resultaat is een deurklink die altijd goed terugveert en wat steviger voelt bij gebruik. Hij zal prettiger aanvoelen.

Deurklinken van De Oude Deurklink

Wij hebben twee soorten deurklinken. Klassiek deurbeslag dat wij laten produceren onder ons merk De Oude Deurklink. Onze modern deurbeslag laten wij produceren onder het merk Mooi Deurbeslag.

Voor onze moderne deurklinken zijn al veel langer geveerd. Door behoefte vanuit de zakelijke markt zijn wij ook onze populaire klassieke modellen gaan uitvoeren in geveerde varianten.

Ga naar onze klassieke geveerde deurklinken
Bekijk alle producten van De Oude Deurklink

We gebruiken cookies om de inhoud van de webshop en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en voor website statistieken. Manage cookies