Snelle levering
Altijd hoge kortingen
Gratis verzending boven de €150
0
0
Review Logo9 @ Kiyoh

Door Mooideurbeslag, 18 oktober 2023

StudioLOTZ

Mooie samenwerking tussen Mooideurbeslag.nl en StudioLOTZ

Doordat de vraag naar interieur advies steeds ruimer word, zijn wij een hele leuke samenwerking aangegaan met StudioLOTZ.

StudioLOTZ is opgericht door Charlotte Zwaan en onderscheidt zich door de perfecte combinatie tussen creativiteit, inzicht, design en technische kennis. 

Een ontwerp studio dat interieurs en belevingen creëert 

Wij creëren dé plek die jij voor ogen hebt, vanuit een persoonlijk, tijdloos en minimalistisch ontwerp met liefde voor natuurlijke kleuren en onverwachte combinaties in materialen, texturen en kunst. 

Elke ruimte wordt ontworpen met veel aandacht voor detail. Dit resulteert in een samenhangend persoonlijk interieur dat jarenlang meegaat. 

Geniet van een zorgeloze verbouwing terwijl wij jouw wensen verwezenlijken! 

StudioLOTZ onderscheidt zich door de perfecte combinatie tussen creativiteit, design en technische kennis en inzicht. Met jarenlange werkervaring bij toonaangevende textiel-, mode- en bouwbedrijven, creëren wij binnen de wensen en mogelijkheden van de klanten een samenhangend persoonlijk ontwerp en begeleiden dat van A tot Z tijdens realisatie. 

ADVIES GESPREK

Handvatten waar je zelf mee de slag kunt 

Heb je een specifieke woonvraag of vind je het lastig om al jouw ideeën tot een eenheid te brengen? Wellicht wil je meer weten over de voor- en nadelen van een bepaalde indeling of welke kleuren en materialen combinatie je het beste kunt toepassen. In dit bondige gesprek krijg je concrete handvatten, waarmee je meteen zelf aan de slag kunt. 

Stuur via onderstaande link een bericht voor een brochure of laten we een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.

I NEED A LOTZ!

INTERIEUR ONTWERP 

De kracht van een goed interieur zit in het totaal concept 

Met het indelings- en verlichtingsplan als vertrekpunt werken we het interieurconcept verder uit. Hieronder vallen o.a. het kleur- en materiaalgebruik, de wandafwerking, het ontwerpen van maatwerk meubilair, materialen samples, 3D visualisaties en een meubelplan. Met als resultaat een persoonlijk, tijdloos en minimalistisch totaalconcept van jouw woning. Begeleiding tijdens realisatie is ook mogelijk. 

INDELINGS- & VERLICHTINGS PLAN 

Dé basis van jouw interieur 

Op basis van jouw wensen ontwerpen wij met veel oog voor detail een samen- hangende en persoonlijke indeling van jouw woning. Na het bepalen van de perfecte indeling ontwerpen we een professioneel lichtplan. Een goed lichtplan is essentieel voor een sfeervolle woning. Daarom is het maken van een plan vooraf van groot belang om een perfecte balans te krijgen in jouw woning. 

Nieuwsgierig?

Heeft deze blog en StudioLOTZ je nieuwsgierig gemaakt en wil je meer weten over deze diensten en kosten hiervan? Kijk dan snel op www.studiolotz.nl

We gebruiken cookies om de inhoud van de webshop en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en voor website statistieken. Manage cookies